January 4, 2019

Sisällöntuotannon Trainee

 

Oletko idearikas ja sujuvasanainen tulevaisuuden viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilainen, jonka kynä taipuu markkinointiviestinnän eri kanaviin? Meillä pääset muun muassa tuottamaan artikkeleita asiakaslehtiin, luomaan lehdistötiedotteita sekä tuottamaan sisältöä some- ja digikampanjoihin, esitteisiin, ilmoituksiin ja uutiskirjeisiin. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden tutustua monipuolisesti sisällöntuotannon eri osa-alueisiin sekä mainostoimiston arkeen. 

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, innostavaa asennetta ja kykyä reagoida nopeisiinkin toimeksiantoihin. Ideoinnin ja luovan työn lisäksi sinulta sujuvat myös rutiinitehtävät, kuten esimerkiksi tuotetekstien oikolukemiset. Hyvä kielitaito (englanti, ruotsi), itsenäinen ote työskentelyyn sekä huolellisuus vievät tässä tehtävässä pitkälle. Voit olla pian valmistuva, juuri valmistunut tai vielä opintoja suorittava viestinnän tai markkinoinnin opiskelija.

Tarjoamme mahdollisuuden laajentaa sisällöntuotannon osaamistasi monipuolisesti eri kanavissa. Saat näköalapaikan kiehtovien brändien parissa, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa yrityksessä.

Työ on määräaikainen sairaslomasijaisuus ja kestää vähintään kuusi viikkoa. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena työntekijänä tarpeen mukaan.

 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydettyä tai viimeistään 1.2.2018

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nicolas Wuolle. +358 505 559955 tai nicolas.wuolle@pisa.fi

Toimita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 20.1.2019 mennessä osoitteeseen nicolas.wuolle@pisa.fi

Pyydä tarjous
close slider