Ota yhteyttä
foobar here hrere

Nimesi (pakollinen)

Sähköpostisi (pakollinen)

Yhdistämme digin ja designin.

Milloin viimeksi tarkastelit yrityksesi omia mediakanavia kriittisesti? Näkyykö ja kuuluuko niissä tarina, jonka haluat välittää asiakkaillesi? Löytyykö sieltä kuluttajia puhuttelevaa, merkityksellistä sisältöä?

Ei hätää, digitaalinen markkinointi on meidän leipätyötämme. Suunnittelemme ja tuotamme verkkosivustoja, luomme tuloksellisia digikampanjoita ja sosiaalisen median strategioita. Ammennamme kuluttajaa kiinnostavat ja brändiä palvelevat sisällöt – yksittäisistä päivityksistä kuukausittaiseen ylläpitoon. Luonnollisesti seuraamme ja analysoimme kaiken tekemämme.

Sisältö ei ratkaise

Sanotaan, että sisältö ratkaisee, mutta onnistumiseen tarvitaan myös muuta. Kuten oikea ajoitus ja kohderyhmä. Hyvä sisältö ei ole vain sitä, mitä haluamme kertoa, vaan myös mitä asiakkaat haluavat kuulla.

Jos et itse ole kovin ekstrovertti, me huolehdimme yrityksesi sosiaalisesta kanssakäymisestä. Luomme kuluttajaa innostavat, kiinnostavat ja brändiä palvelevat sisällöt. Hoidamme puolestasi päivitykset tarvitsemiisi somekanaviin ja niiden kuukausittaisen ylläpidon. Takuulla kustannustehokkaasti.

Nettisivujen suunnittelu, tuotanto ja ylläpito
Wordpress-sivustot
Digijulkaisut
Display-mainonta

Sisältömarkkinointi
Somestrategiat
Facebook-kilpailut
Hosting/palvelinratkaisut

Sähköpostimarkkinointi
Kävijäseuranta ja analytiikka

Kysy lisää digitaalisista ratkaisuista: Nicolas Wuolle 050 555 9955 tai nicolas.wuolle@pisa.fi