Digitaaliset ratkaisut

Milloin viimeksi tarkastelit yrityksesi omia mediakanavia kriittisesti? Näkyykö ja kuuluuko niissä tarina, jonka haluat välittää asiakkaillesi? Löytyvätkö sieltä palvelut ja tuotteet, joita olet myymässä?

Ei hätää, digitaalinen markkinointi on meidän leipätyötämme. Suunnittelemme ja tuotamme verkkosivustoja, luomme tuloksellisia digi- ja somekampanjoita ja sosiaalisen median strategioita.

Digitiimimme hallitsee kaikentasoiset teknologiset ratkaisut nettisivuista verkkokauppoihin sekä applikaatioihin. Mitä ikinä onkaan mielessäsi, me löydämme siihen koodin. Kun haluat kumppanin, jonka kanssa homma hoituu vauhdilla ja viisaasti, ota yhteyttä.

WordPress-sivustot, kampanjasivut, ohjelmistot, ohjelmistojen kehitys, applikaatiot, koodaus, display-mainonta, SEM, SEO, Google Ads, somestrategia, somemarkkinointi, sähköpostimarkkinointi, seuranta, analytiikka ja raportointi

KYSY LISÄÄ:
Nicolas Wuolle, puh. 050 555 9955 tai nicolas.wuolle@pisa.fi

KOOKENKÄ

Joulukalenteri

Suunnittelu ja tuotanto_icon

Suunnittelu ja tuotanto

Suunnittelemme ja tuotamme monikanavaiset markkinointikampanjat sekä innovatiiviset kokonaisuudet yrityksellesi.

Lue lisää
Viestintä_icon

Viestintä

Oletko kyllästynyt tuloksettomiin viestintäponnisteluihin? Laahaavatko klikkiprosentit pari vuotta jäljessä? Heitä pallo meille! Nostetaan brändisi puheenaiheeksi.

Lue lisää
Digitaaliset ratkaisut_icon

Digitaaliset ratkaisut

Suunnittelemme ja tuotamme verkkosivustoja, kehitämme ohjelmistoja ja appeja, luomme tuloksellisia digi- ja somekampanjoita ja sosiaalisen median strategioita.

Lue lisää
Myyntikilpailut_icon

Myyntikilpailut

Interaktiiviset ja selainpohjaiset myyntikilpailuratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Laahaako myynti ja "vanhanaikaiset" sähköposti-kilpailut eivät enää pure myyjiin.

Lue lisää
Pyydä tarjous
close slider